dinsdag 16 december 2014

Postcrossing.Dit moet je echt een keer gedaan hebben.  Postcrossing is nu populairder dan ooit. Je stuurt een kaartje en ontvangt er een aantal terug. Wat is er in deze tijd van nou leuker dan echte post. We worden begraven onder de mails,  whatsappjes en smsjes. We vergeten bijna hoe het was als je vroeger een leuke kaart in de brievenbus kreeg. Om dat niet verloren te laten gaan is er postcrossing. Dus ben je gek op kaarten krijgen en vind het fijn iemand te verblijden met leuke post schrijf je dan in op de site. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om alleen in Nederland post te versturen.


Mijn eerste kaarten gaan naar China, Amerika, Japan, Berlijn en Rusland. Ik ben heel erg benieuwd wat er straks in mijn brievenbus ligt. 


Veel schrijf plezier.  


2 opmerkingen:

  1. Wat je zegt, dit moet je een keer gedaan hebben. Voor ik het bloggen ontdekte heb ik ook een tijdje 'gepostcrossed' :-) vond het verrassend leuk! Trof een meester van een lagere school die het met zijn klasje deed., Een moeder in Zwitserland met twee zoontjes, die bij elke ontvangen kaart de atlas erbij pakt om met de jongens te kijken waar een bepaalde plaats ligt. Leuk toch? Veel plezier gewenst. Groetjes Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je komt diverse mensen tegen. Heel leuk. Je verbreed je horizon. Thanx Katrien

      Verwijderen