dinsdag 1 oktober 2013

VAKANTIE.

 
We zijn heerlijk een paar dagen weg geweest, naar Zeeland.
 We dachten we zoeken het eens iets dichterbij dit keer. En het is echt zo, als je uit je eigen omgeving bent, dan heb je al een vakantiegevoel.

 
M. houdt erg van vissen, dus de hengels gingen mee. Langs het park waar we verbleven lag een groot meer. Daar heeft hij naar hartenlust zijn gang kunnen gaan. Hier laat hij één van zijn vangsten zien. Het waren dit keer geen grote vissen, maar het waren er wel veel.

 
Waar is nou die dobber???
Tessa had het naar haar zin, ze mocht mee...joepieeee.

 
Hier een ligplaats voor boten in Veere. Een klein, maar gezellig dorpje. Als je nog eens in Zeeland bent, moet je er wel even langs hoor.

 
Tessa zit aandachtig te kijken wat er allemaal gebeurt en geniet van heerlijke weer. We hebben het echt getroffen, het zonnetje keek ons elke dag tegemoet.

 
 
Een dagje Middelburg, hoort er ook bij. En dan moet je soms even gek doen hè! Of het nou zo lekker zit zo'n stoel, geen idee?

 
Deze kerktoren heeft 207 treden. M. is naar boven gelopen. Laat mij maar foto's maken.

 
Samen met Irene voor het stadhuis van Middelburg, hier hebben we een rondleiding gedaan.
 
 
 
Tja... geen commentaar!

 
En als afsluiting van deze week heerlijk gegeten in een restaurant in Heinkenszand.
 
Dit is in vogelvlucht een beeld van onze vakantie, we hebben het erg naar ons zin gehad. Nu thuis nog een paar daagjes ontspannen.
 
Fijne dag!


1 opmerking:

  1. Leuk dat je het naar je zin hebt gehad 'bij ons'........ Ik mag hier elke dag van genieten en idd Veere is een echt leuk plaatsje met leuke 'ouderwetse' winkeltjes. Ik rij dan weer naar het noorden om vakantie te houden Veluwe of Drenthe ofzo...
    En Welkom als volger trouwens, gezellig!!

    BeantwoordenVerwijderen