woensdag 11 september 2013

IK WIL ETEN!!

Zit er ineens een hond in de keuken te piepen. In eerste instantie wist ik niet waarom ze zo aan het piepen was, dus ik roep haar en bleef rustig op de bank zitten. Ze komt zo vanzelf wel naar de kamer toe. Dat piepen ging over in blaffen. Nou moet ik zeggen dat de meeste teckels erom bekend staan dat ze veel blaffen, maar Tessa niet. Je kan voor de deur bellen of bonken en naar binnenkomen, maar blaffen doet ze niet. Maar als ze dan toch ineens begint te blaffen weet ik dat ik moet komen. Want dan is er wat aan de hand. Als er bijvoorbeeld een speeltje onder de bank ligt blijft ze net zo lang zeuren totdat wij op onze knieën gaan voor mevrouw. En als je denkt niets te zien, nou kijk nog maar eens want ze blaft niet voor niets en er ligt dan echt wel ergens in een hoekje iets. Maar goed ik ging op een gegeven moment toch maar eens naar de keuken, omdat madammeke van piepen overging naar blaffen. Ik had voor M. een prakkie bewaard en dat stond op het aanrecht. Mevrouw was ondertussen via de stoel maar alvast op tafel gaan zitten in de hoop er wat beter bij te kunnen, maar helaas kon ze er zo ook nog niet bij. Dus dan maar net zo lang blaffen totdat het vrouwtje mijn prakkie dan maar komt brengen. Ze was dan ook zeer verontwaardigt dat ze niets kreeg. Heeft zij even pech!!

Fijne avond!

5 opmerkingen:

 1. Hahaha, super beestje!

  Liefs,
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, heerlijk verhaal. Wat kan je genieten van zo'n hond. Heeft ze je niet heel misprijzend aangekeken met ogen waarvoor je bijna nog bezweek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha jazeker, dat kan ze heel goed, en word dan nog maar eens boos. Niet dus. Dit zijn gewoon de leuke momenten.

   Verwijderen
 3. Hallo Jolanda. Ik vind je reactie zo leuk, maar omdat ik geen mailadres van je heb (blogger stuurt jouw reactie via noreply), doe ik het even zo. Misschien kan je je adres via Contact, rechtsboven aan op mijn blog, sturen? Groetjes, Chris

  BeantwoordenVerwijderen